Vägbeskrivning                       
   
   

Från Jönköping:

Följ väg nr 26/47 mot Mullsjö, vid VIP-rondellen, ta första avfarten till höger. Ta tredje avfarten i nästa rondell, där du har Ingo-macken på höger sida när du är igenom rondellen. Därefter tar du direkt vänster o sedan direkt höger till parkeringsplatsen. Vi finns en trappa ner, om du går in i den vänstra dörren på framsidan. På källarvåningen finns vi där till höger.

Från Jönköping via Habo:

Fortsätt väg nr 195 mot Hjo, ta av tredje avfarten i rondellen, Bränningeleden. Fortsätt rakt fram vidare till Mullsjö och igenom byn utmed järnvägen. Ta av andra avfarten i rondellen vid Ingo-macken, och direkt till vänster och direkt till höger och parkerar. Vi finns en trappa ner, om du går in i den vänstra dörren. På källarvåningen finns vi där till höger.

Från Falköping:

Följ väg nr 47 från Falköping och vidare in på väg nr 26 (26/47) och kör till vänster in på Falköpingsvägen i 2,6 km, sedan till höger in på Backgatan vid Femmanhuset, en låg vit byggnad snett över Ingo-macken, och parkera direkt till höger. Där finns vi en trappa ner, om du går in i den vänstra dörren. På källarvåningen finns vi där till höger.

Från Göteborg/Borås:

Följ riksväg 40, ta av till vänster mot Bottnaryd/Mullsjö och fortsätt till den första rondellen, där du tar den andra avfarten och fortsätter till ytterligare en rondell. Där tar du tredje avfarten, till vänster om Ingo-macken, och direkt till höger vid parkeringen framför Femmanhustets affärscenter. Där finns vi en trappa ner, om du går in den vänstra dörren. På källarvåningen finns vi där till höger.

                                                             Välkommen!

Tel: 0392 10737 eller mobil: 0705 12 05 98 eller 0704 56 46 20

   
   

 

   
       
       
       
  Portfolio   Kunder Recept  Kontakt  Fine Art Photography